Felhasználó:
Jelszó:
 

Könyvtárportál:Kölcsönzések

A Könywiki wikiből

Nálunk egy helyen láthatod a kölcsönzéseidet, akár több könyvtárból is. Az olyan könyvtárakból tudjuk átvenni a kölcsönzéseidet, amelyeknek a saját weboldalán is elérhető ez számodra. Érdeklődj a helyi könyvtárosoknál, s ha azt mondja, otthonról is megnézheted a weben, mi van nálad, akkor nálunk is menni fog. Egyszerűen be kell jelölnöd a könyvtáradat kedvencnek, s megadni az olvasójegyeden szereplő nevet vagy vonalkódot és a hozzá tartózó jelszót. Ennek segítségével tudjuk megkérdezni a könyvtártól, mi van épp nálad. A kölcsönzéseidet a portálon naponta frissítjük, de a Kölcsönzések polcodon a frissítést te is bármikor kérheted.

A jelenleg támogatott könyvtárakat ezzel a kereséssel tekintheted meg. Ha ebben a listában nem találod a könyvtárat, ahol pedig le tudod kérdezni online felületen a kölcsönzéseidet, segíthetsz a portál fejlesztésében, ha felveszed velünk a kapcsolatot a hibabejelentő űrlapon vagy a szerk@konyvtar.hu e-mail címen.

E-mail értesítés

A kölcsönzések lejárata előtt két nappal e-mailben értesítést küldünk a regisztrációkor megadott címedre. Ez a szolgáltatás alapértelmezetten minden felhasználónknak be van kapcsolva, de ha mégse tartasz rá igényt, itt kikapcsolhatod.

SMS értesítés

A nálad lévő könyvek lejáratáról ingyenes SMS értesítést is kaphatsz a Google Naptár segítségével - ehhez egy Gmail fiókra van szükséged. Ha van ilyened, egyszerűen menj a naptár címére, ha nem, akkor vagy hozz létre egy Gmail fiókot magadnak, vagy regisztráld a meglévő email címedet ide kattintva, s ezután nyisd ki a naptárat. A naptáron belül meg kell adnod a mobiltelefonszámod. Erről bővebben itt olvashatsz. Ha ez megvan, akkor a Beállításaim menüben engedélyt kell adnod nekünk, hogy a naptáradba írhassunk.

Nézetek