Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván, és értesítést is kérhetsz e-mailben és SMS-ben a lejáratukról. Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.
 
Próbáld ki a Könyvtárböngészőt! Nem csak az ország és a megyék nagyobb könyvtárait ismerheted meg pár kattintással, hanem a kistérségek könyvtárai között is könnyedén szörfölhetsz.
A tudakozóban könyvtárakat kereshetsz név, hely (település, kistérség, megye), gyüjtőkör és az elérhető médiumok szerint, a találatok szűrhetők a könyvtár típusára és katalógusának elérhetőségére.
A találatokat listában, vagy térképen is megjelenítheted, az egyes könyvtárak nevére kattintva több információt kérhetsz, valamint regisztráció után kedvenceddé is teheted azokat a ikonnal - így később egyszerre kereshetsz a katalógusaikban, a főoldalon láthatod a könyvtár aktuális híreit és eseményeit, és ha megadod a könyvtári azonosítóidat, nyilvántartjuk a kölcsönzéseidet - és szólunk ha valamelyik lejárt!