Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Portál

 
Ha már regisztráltál, lépj be baloldalt. Ha a Jegyezz meg opciót választod, akkor ezen a gépen mindig belépve maradsz. Ezt csak saját, személyes gépen használd.

Regisztráció

A regisztrációval személyre szabhatod a Könyvtárportált. Megjelölheted kedvenc könyvtáraidat, majd egy helyen kereshetsz katalógusaikban, több könyvtárból tarthatod nyilván kölcsönzéseidet, és értesülhetsz a téged érintő hírekről, eseményekről. Virtuális polcokra rendezheted könyveidet és megoszthatod azokat ismerőseiddel.
Publikus név:
E-mail cím:
Felhasználónév:
Jelszó:
Jelszó mégegyszer:

Elfelejtett jelszó

Ha elfeljetetted a jelszavadat vagy a felhasználónevedet, add meg az e-mail címed, és segítünk.
E-mail cím: