Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Szeretném - László-Verebélyi Judit polca

Ezek a könyvek szeretnének nem csak virtuálisan, de fizikailag is az otthoni könyvespolcomon csücsülni, hogy onnan időről időre bármikor a kezembe ugorhassanak, és becsábíthassanak szép vagy borzasztó, mesés vagy realista világukba.

Berg Judit: Galléros Fecó naplója
Berg Judit: Rumini Zúzmaragyarmaton
Berg Judit: Rumini
Berg Judit: Rumini és a négy jogar
Ulickaâ, Ludmila Evgen'evna: Médea és gyermekei
Darvasi László: Virágzabálók
Alessandro Baricco: City
Alessandro Baricco: Vértelenül