Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván, és értesítést is kérhetsz e-mailben és SMS-ben a lejáratukról. Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.
 

Kerepes Nagyközségi és Iskolai Könyvtár

Hivatalos név:Szabó Magda Nagyközségi és Iskolai Könyvtár
Cím:2144 Kerepes, Vörösmarty u. 2.
Postacím:2144 Kerepes, Vörösmarty u. 2.
Telefon: 06-20-559-8917/, (28) 560-340
Fax: (28) 560-341
E-mail: szkerepes@freemail.hu
Katalógus:Szoftver: Netlib Szikla
Könyvtárvezető:Almási Miklósné
Fenntartó:Kerepes Nagyközség Önkormányzata
Könyvtártípus: iskolai könyvtár, kettős funkciójú könyvtár, községi könyvtár, nagyközségi könyvtár
Alapfeladatok: a fenntartó által kiadott alapító okiratban és a szervezeti és működési szabályzatban meghatározott fő céljait nyilatkozatban közzé teszi, gyűjteményét folyamatosan fejleszti, feltárja, megőrzi, gondozza és rendelkezésre bocsátja, tájékoztat a könyvtár és a nyilvános könyvtári rendszer dokumentumairól és szolgáltatásairól, biztosítja más könyvtárak állományának és szolgáltatásának elérését, részt vesz a könyvtárak közötti dokumentum- és információcserében, tanórai foglalkozások tartása, az egyéni és csoportos helyben használat biztosítása, könyvtári dokumentumok kölcsönzése, beleértve a tartós tankönyvek, segédkönyvek kölcsönzését, kettős funkciójú könyvtári tevékenység:
Feladatok: közreműködés az iskolai tankönyvellátás megszervezésében, lebonyolításában
A fenti adatok elavultak lehetnek, nem ellenőrzöttek. Adatváltozás bejelentése

Közeli könyvtárak