Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván, és értesítést is kérhetsz e-mailben és SMS-ben a lejáratukról. Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.
 

Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt. Orvosi Könyvtár

Cím:8200 Veszprém, Kórház u. 1.
Nyitva tartás:H - Cs: 8-16, P: 8-14 óráig
Telefon: 06-88-556-385, , (tájékoztatás)
Fax: 06-88-556-389
E-mail: konyvtar@vmkorhaz.hu
Honlap:http://www.vmkorhaz.hu
Könyvtárvezető:Taxné Karli Éva
Fenntartó:Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház
Igénybevétel: az egészségügyben vagy iskoláiban dolgozók és tanulók, a határterületen dolgozók (konduktorok, gyógypedagógusok, gyógyszerészek, élelmezés- és vízügyi dolgozók, pszichológusok) számára.
Online szolgáltatás: KisTéka Katalógus
A fenti adatokat 2010 májusában ellenőrizték utoljára. Adatváltozás bejelentése

Közeli könyvtárak