Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván, és értesítést is kérhetsz e-mailben és SMS-ben a lejáratukról. Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.
 

Összevont Iskolai és Közművelődési Könyvtár Királyegyháza

Hivatalos név:Általános Művelődési Központ Általános Iskolája. Összevont Iskolai és Közművelődési Könyvtár
Cím:7953 Királyegyháza, Petőfi u. 63.
Nyitva tartás:Felnőtteknek heti egy alkalommal; tanulóknak és taánroknak minden tanítási napon
E-mail: konyaritimea@gmail.hu, szenassy.klari@gmail.com
Könyvtárvezető:Szénássy Klára
Fenntartó:Általános Művelődési Központ
Könyvtártípus: községi könyvtár
Igénybevétel: Királyegyháza, Gyöngyfa, Sumony lakossága
Alapfeladatok: Közreműködik a művelődési igények kielégítésében, az általános művelődés terjesztésében és gyarapításában, szakmai, politikai és világnézeti tájékozódás biztosításában, valamint a szabadidő hasznos eltöltésének megszervezésében. A könyvtár feladatait szolgáltatások nyújtásában látja el.
A fenti adatok elavultak lehetnek, nem ellenőrzöttek. Adatváltozás bejelentése

Közeli könyvtárak