Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván, és értesítést is kérhetsz e-mailben és SMS-ben a lejáratukról. Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.
 

Pagony Közhasznú Alapítvány

Hivatalos név:Pagony Alapítvány Könyvtára
Cím:1165 Budapest, Margit u. 135.
Nyitva tartás:H: 10-18, K- Cs: 10-17, P: 10-15
Telefon: 404-2379 (központi)
Könyvtárvezető:Söptei Jánosné
Fenntartó:Pagony Alapítvány (fenntartó), Ikarus Művelődési Központ (rezsi- és bérköltségek finanszírozása)
Könyvtártípus: egyházi, munkahelyi könyvtár
Alapfeladatok: az Ikarus dolgozóinak és a kerület lakosainak dokumentumokkal való ellátása
Feladatok: a kerület óvodásainak havonta foglalkozások tartása, könyvtári bemutatók, vetélkedőkre való felkészítés, az intézményben működő "Tavaszi Szél" nyugdíjas klubbal való együttműködés, nyugdíjasok részére előadások tartása stb.
A fenti adatok elavultak lehetnek, nem ellenőrzöttek. Adatváltozás bejelentése

Közeli könyvtárak