Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván, és értesítést is kérhetsz e-mailben és SMS-ben a lejáratukról. Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.
 

Magyar Szabványügyi Testület Könyvtára

Cím:1082 Budapest, Horváth Mihály tér 1.
Nyitva tartás:H-Cs: 9-15; P: 9-13
Telefon: 456-6803 (MSZT ügyvezető igazgató), 456-6882 (olvasóterem), 456-6883 (tájékoztatás a magyar szabványokról), 456-6877 (tájékoztatás a külföldi szabványokról), 456-6879 (könyvtárvezető)
Fax: 456-6816
E-mail: s.pali@mszt.hu
Honlap:http://www.mszt.hu
Könyvtárvezető:Páli Sándorné
Fenntartó:Magyar Szabványügyi Testület
Könyvtártípus: szakkönyvtár
Ismertető:

A honlapunkon megtalálhatók a "magyar nemzeti szabványok" adatbázisában nyilvántartott szabvány-dokumentumok, amelynek halmazában lehet keresni:

- a "hivatkozási szám" vagy a "cím", illetve ezek részlete (karakterlánc) ismeretében, vagy pedig

- a Szabványok Nemzetközi Osztályozási Rendszere (ICS) alapján.

A Szabványkatalógus alapján kiválasztott szabványok legfontosabb adatai (közzététel ideje, nyelve, a forrás szabvány, ár, oldalszám, stb.) a "Részletek" gomb segítségével tekinthetõk meg.

A fenti adatokat 2010 júniusában ellenőrizték utoljára. Adatváltozás bejelentése

Közeli könyvtárak