Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván, és értesítést is kérhetsz e-mailben és SMS-ben a lejáratukról. Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.
 

Keresés a katalógusában

Cím:
Szerző:
Téma:
Kiadás:

Magyar Tudományos Akadémia MTA CSFK Földrajztudományi Intézet Könyvtára

Hivatalos név:MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Földrajztudományi Intézet Könyvtára
Cím:1112 Budapest, Budaörsi út 45. (Csarnoképület, 1. emelet)
Nyitva tartás:H - Cs: 9-15.30, P: 9-14.30 óráig
Telefon: 06-1-309-2600 / 1443 mellék
E-mail: magyar.arpad@csfk.mta.hu, petz.gabriella@csfk.mta.hu
Honlap:http://www.mtafki.hu/konyvtar
Anyaintézmény: Magyar Tudományos Akadémia
Katalógus:
Szoftver: HunTéka
Könyvtárvezető:Magyar Árpád
Fenntartó:Magyar Tudományos Akadémia Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Földrajztudományi Intézet
Könyvtártípus: szakkönyvtár
Online szolgáltatás: MTA CSFK Földrajztudományi Intézet - Online katalógus, Földrajzi Értesítő archívum, Virtuális kiállításaink
Ismertető:

Az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Földrajztudományi Intézet Könyvtára korlátozottan nyilvános, tudományos intézeti szakkönyvtár.

Állománya valamennyi beiratkozott olvasó számára elérhető, a kölcsönözés azonban csak az Intézet munkatársai számára lehetséges. A beiratkozás, a katalógusok használata, a helybenhasználat és a tájékoztatás ingyenes. Az igénybevétel módját és a szolgáltatások körét a könyvtárhasználati szabályzat leírása tartalmazza.

Online katalógusunk elérhetősége megváltozott:

opac3.foldrajztudomanyi.monguz.hu

Alapfeladatok: Állományával és szolgáltatásaival elősegíti a fenntartó intézet tudományos kutatóinak munkáját, kiszolgálja a beiratkozott külső használók igényeit.
A fenti adatokat tavaly márciusban ellenőrizték utoljára. Adatváltozás bejelentése

Közeli könyvtárak