Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván, és értesítést is kérhetsz e-mailben és SMS-ben a lejáratukról. Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.
 

József Attila ÁMK Városi Könyvtár Intézményegység

Hivatalos név:József Attila Általános Művelődési Központ. Városi Könyvtár Intézményegység
Címek:5440 Kunszentmárton, Kossuth Lajos u. 40.
5440 Kunszentmárton, Kossuth Lajos u. 16.
Postacím:5441 Kunszentmárton, Pf. 42
Nyitva tartás:K, Cs, P: 8-12 és 13-17, Szo: 8-12 óra
Telefon: (56) 461-109 (központi), (56) 461-042, (56) 560-318/
Fax: (56) 461-042
E-mail: libkunsz@gmail.com
Honlap:http://w3.externet.hu/~libkunsz
Könyvtárvezető:Herczeg László
Fenntartó:Kunszentmárton Város Önkormányzata
Könyvtártípus: városi, iskolai könyvtár
Online szolgáltatás: Régi könyvtárépület, Rendezvények, Foglalkozások, Statisztika
Alapfeladatok: a művelődéshez, a tanuláshoz, a továbbtanuláshoz, a szakmai, közéleti és társadalmi tájékozódáshoz, a szabadidő hasznos eltöltéséhez, az igényes szórakozáshoz szükséges könyvtári dokumentumok biztosítása, gyűjteményének folyamatos fejlesztése, feltárása, megőrzése, gondozása és rendelkezésre bocsátása, tájékoztatás a könyvtár és a nyilvános könyvtári rendszer dokumentumairól és szolgáltatásairól, más könyvtárak állományának és szolgáltatásai elérésének biztosítása, közhasznú információk szolgáltatása az informatikai eszközök segítségével, könyvtárak közötti dokumentum és információcsere, helyismereti információk és dokumentumok gyűjtése, iskolai könyvtári ellátás biztosítása a 11/1994. MKM rendelet 3. számú melléklete szerint, közhasznú információs szolgáltatás a számítástechnikai eszközök segítségével, közgyűjteményi feladatok:
A fenti adatokat 2011 áprilisában ellenőrizték utoljára. Adatváltozás bejelentése

Közeli könyvtárak