Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván, és értesítést is kérhetsz e-mailben és SMS-ben a lejáratukról. Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.
 

Katona József Művelődési Ház és Könyvtár

Cím:6041 Kerekegyháza, Fő u. 45.
Telefon: (76) 371-140
E-mail: konyvtar@kereknet.hu
Könyvtárvezető:Dubecz Mihályné
Fenntartó:Kerekegyháza Város Önkormányzata
Könyvtártípus: városi
Alapfeladatok: nyilvános könyvtári tevékenység, a fenntartó folyamatosan fejleszti, feltárja, megőrzi és az igénylők rendelkezésére bocsátja a gyűjteményt, a fenntartó folyamatosan tájékoztat a könyvtár és a nyilvános könyvtári rendszer dokumentumairól és szolgáltatásairól, biztosítja más könyvtárak állományának és szolgáltatásainak elérését, részt vesz a könyvtárak közötti dokumentum- és információcserében, közművelődési könyvtárak tevékenysége:
A fenti adatokat 2014 szeptemberében ellenőrizték utoljára. Adatváltozás bejelentése

Közeli könyvtárak