Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván, és értesítést is kérhetsz e-mailben és SMS-ben a lejáratukról. Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.
 

Kecskeméti Főiskola Könyvtár és Információs Központ Pedagógiai Szakkönyvtár

Cím:6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14.
Nyitva tartás:H - Cs: 9-19 , P: 8-15 Szo: 8-11 (szorgalmi időszakban a könyvtár honlapján jelölt időpontokban)
Telefon: (76)501-791 (kölcsönzői), (76)501-798 (vezetői)
E-mail: berente.terezia@kik.kefo.hu
Anyaintézmény: Kecskeméti Főiskola Könyvtár és Információs Központ
Könyvtárvezető:Berente Terézia
Fenntartó:Kecskeméti Főiskola
Könyvtártípus: felsőoktatási
Igénybevétel: használhatják a főiskola oktatói, hallgatói, a gyakorló intézmények dolgozói, külső használók (beiratkozási díj ellenében)
A fenti adatokat 2011 júniusában ellenőrizték utoljára. Adatváltozás bejelentése

Közeli könyvtárak