Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván, és értesítést is kérhetsz e-mailben és SMS-ben a lejáratukról. Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.
 

Széchenyi István ÁMK Könyvtár

Hivatalos név:Széchenyi István Általános Művelődési Központ. Könyvtár
Cím:6076 Ágasegyháza, Kossuth tér 4.
Nyitva tartás:K, Cs: 14.15-18.30 óra
Telefon: (76)388-185 (központi), (76) 388-044
Fax: (76) 388-185, (76) 388-044
E-mail: agaskonyvtar@freemail.hu
Könyvtárvezető:Bornemisszáné Varga Ilona
Fenntartó:Ágasegyháza Község Önkormányzata
Könyvtártípus: iskolai könyvtár, kettős funkciójú könyvtár, községi könyvtár
Alapfeladatok: könyvtári gyűjteményét mindenki által használhatóvá, megközelíthetővé teszi, szolgáltatásait a helyi igényeknek megfelelően alakítja, könyvtári tevékenység:
A fenti adatok elavultak lehetnek, nem ellenőrzöttek. Adatváltozás bejelentése

Közeli könyvtárak