Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván, és értesítést is kérhetsz e-mailben és SMS-ben a lejáratukról. Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.
 

Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Kht. Orvosi Könyvtára

Cím:6401 Kiskunhalas, Dr. Monszpart L. u. 1.
Nyitva tartás:H - Cs: 9-15, P: 9-14 óráig
Telefon: (77)423-011/2240 (központi)
E-mail: romhanyi@halasikorhaz.hu, igazgatas@halasikorhaz.hu
Honlap:http://www.halasikorhaz.hu
Könyvtárvezető:Dr. Romhányi Zoltán
Fenntartó:Semmelweis Kórház
Igénybevétel: a kórház dolgozói és a gyakorlaton lévő hallgatók vehetik igénybe. A beiratkozáshoz a személyi igazolvány bemutatása szükséges. Kölcsönzésre csak a kórház dolgozói jogosultak.
A fenti adatok elavultak lehetnek, nem ellenőrzöttek. Adatváltozás bejelentése

Közeli könyvtárak