Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

Ha regisztrálsz, a ikonnal a kedvenceddé teheted a könyvtárakat, amelyekbe be vagy iratkozva. Ha a portál és a könyvtárad is támogatja ezt a lehetőséget, a kölcsönzéseidet itt, egy helyen tarthatod nyilván, és értesítést is kérhetsz e-mailben és SMS-ben a lejáratukról. Emellett a főoldalon értesülhetsz a híreikről, eseményeikről.
 

Keresés a katalógusában

Cím:
Szerző:
Téma:
Kiadás:

Kodolányi János Főiskola Könyvtára

Cím:8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 59.
Postacím:8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 59.
Telefon: (22) 543-384, (22) 543-450 (olvasószolgálat)
E-mail: konyvtar@kodolanyi.hu
Honlap:http://www.kodolanyi.hu/lib
Katalógus:
Szoftver: HunTéka
Fenntartó:Kodolányi János Főiskola
Könyvtártípus: felsőoktatási, főiskolai könyvtár
Igénybevétel: 14 év felett
Alapfeladatok: gyűjteményének fokozatos fejlesztése, feltárása, megőrzése, gondozása és rendelkezésre bocsátása, a főiskola oktató, kutató, tanulmányi munkájának segítése, az oktatók és hallgatók szakirodalommal való ellátása, információszolgáltatás, a hallgatók felkészítése a szakirodalom használatára, az önálló ismeretszerzéshez szükséges készségek megszerzésére, nyilvános szakkönyvtári szolgáltatások biztosítása, tájékoztatás a könyvtár és a könyvtári rendszer dokumentumairól és szolgáltatásairól, biztosítani más könyvtárak állományának és szolgáltatásainak elérését, részt venni a könyvtárak közötti dokumentum- és információcserében (könyvtárközi kölcsönzés stb.)
A fenti adatokat 2015 júniusában ellenőrizték utoljára. Adatváltozás bejelentése

Közeli könyvtárak