Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vavyan Fable: Kyra Eleison

Könyvismertető

Molnár Éva Vavyan Fable álnéven írott regényében prostitúció, bérgyilkosság, hullarablás, élve eltemetett áldozat, állattetemek egy elegáns villa kertjében rémségeivel tűzdelt történetek sorjáznak Kyra Emett rendőrnő naplójának lapjain. Ám a bajban mindig ott van mellette hű barátja és munkatársa, Vis Major, aki a rendőri munka súlyától roskadozó főhősnőt gyengéden vigasztalja. Erre pedig ugyancsak nagy szüksége van Kyrának, aki nem kisebb ügyekben nyomoz, mint Ray Copra, a földalatti parkolók kéjgyilkosának kézrekerítése, vagy Dean Landers, a "nyúzó" leleplezése. Dean, a robusztus termetű amazon a tetováltak bőrébe juttatott mérgező anyaggal átsegíti áldozatait a túlvilágra, hogy lenyúzott bőrükkel kastélyának falait díszítse. Folyik a vér, dörrennek a pisztolyok, a két zsaru előtt azonban nincs akadály, s így a történet végére mindenki elnyeri méltó büntetését.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Vavyan Fable további művei