Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Halálos kockázat

Könyvismertető

Dr. Edward Armstrong, a fiatal, tehetséges agykutató és Kimberly Stewart kölcsönös vonzalmát az 1692-es salemi boszorkányperek iránti érdeklődésük mélyíti el. Kimberly minél teljesebben szeretné megfejteni azt a titkot, amely egyik ősének, a salemi boszorkányperek egyik áldozatának, Elizabeth Stewartnak a halálát okozta; Edward pedig egy eddig ismeretlen hallucinogén anyagot termelő gombafaj megtalálásával a boszorkány-őrület reális alapját szeretné bebizonyítani. Kutatásuknak remek színteret biztosít a salemi ódon ház, amelyet Kimberly örökölt. Edward kutatása meglepő eredményt hoz: egy régi edény alján olyan gombafajt talál, amely új távlatokat nyithat az agyfunkciók feltárásában. Laboratóriumot állít fel a birtokon, és hat tehetséges kutatótársa segítségével nekilát az új gyógyszer előállításának, amelyet először önmagukon próbálnak ki. Munkájukkal egyidőben démoni erők jelentkeznek a salemi éjszakában, megcsonkított állattetemeket és emberi hullákat hagyva maguk mögött.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei