Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Váratlan szerelem

Könyvismertető

Alexander Hale, az elvált, sikeres ügyvéd egy találkozás folytán megismeri álmai asszonyát, a szépséges, ám annál titokzatosabb Raphaella de Mornay Malle y de Santos y Quadralt, a spanyol arisztokrata hölgy és a neves francia bankár leányát. Az asszony szerelmi házasságot kötött apja üzlettársával, a nála 40 évvel idősebb John Henry Phillipsszel, a San Franciscó-i bankmágnással, de a férfit súlyos agyvérzése már 7 éve tolókocsihoz köti. Ifjú hitvese odaadóan ápolja, így kötelességtudatból és a férje iránti szeretet miatt sem akar hallani Alex közeledéséről. A férfi kitartó ostroma eléri célját - igaz, állandó lelki tusa és tépelődések közepette - Raphaella végül elfogadja a szerelmét. De Raphaella apja - lánya jóhírére való tekintettel - megtilt mindenféle, házasságon kívüli kapcsolatot. - Szenvedélyekkel teli, happy enddel végződő, romantikus történet.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei