Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cynthia Parker: Gyötrelmes szerelem

Könyvismertető

Cynthia Parker jó "szakácsnő", már ami a műfaj "konyháját" illeti. Pontosan tudja, hogy a borítón ölelkező álompár sorsa ilyen vagy olyan bonyodalmakkal fűszerezve, majd leöntve szirupos szenvedéllyel, fogyasztás után eltelíti az erre éhes olvasót. ; Sylvia reménytelenül kínlódik gonosz atyja és az ellenszenves vőlegényjelölt csapdájában, mígnem állást talál, ahol egy rablás meghiúsításakor megsebesülve, Philip karjaiban véli meglelni az igaz szerelmet, ám mivel nem biztos a férfi érzelmeiben, számára ez az érzés Gyötrelmes szerelem. A következő történet Charlottja vonakodva bár, de elmegy a szilveszteri utazásra a hegyek közé, ahol Nick már az első pillanatban rabul ejti kék szemeivel, s hiába menekül sorsa elől, végül "megmártózik" a tengerkék szempárban.
Írta: Könyvtári Intézet

Cynthia Parker további művei