Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Lilly Eger 2016. március 19. 08:42

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Tortúra

Könyvismertető

A regény főszereplője, Paul Sheldon író múlt századi könnyes-szentimentális regényeivel aratta sikereit, amelyek hősnőjét Tortúrának hívták. Miután megcsömörlött ettől a műfajtól, igazi irodalmi művet alkot. Örömében leissza magát, és a Sziklás-hegységben autójával balesetet szenved. Eszméletét veszti, s egy Isten háta mögötti tanyán találja magát egy taszító külsejű nőszemély társaságában. A nő, Annie a Tortúra-könyvek nagy rajongója, így hát nem tetszik neki az író új regénye, és arra kényszeríti, hogy égesse el a kéziratot, és írjon számára új Tortúra-történetet. A sérült, kiszolgáltatott ember eleinte tiltakozik, de végül megadja magát. Hamarosan rájön azonban, hogy rabtartója csak addig hagyja életben, amíg be nem fejezi a regényt. Így Seherezádé módjára mesél, csak mesél - az életéért, s közben egyre a szabaduláson töri a fejét. Kettejük komor párviadala adja a jól "megcsavart", horror-regény merész fordulatait, amely erősebb idegzetűeknek való.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Stephen King további művei