Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Domján Zsoltné Vasszécseny 2009. május 14. 13:42
elvesztette Zentai Alíz Budapest 2016. március 23. 09:28
elvesztette Kisfaludy Sándor Művelődési Központ, Könyvtár és Emlékház Sümeg 2018. május 2. 13:28

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: A rémkoppantók

Könyvismertető

A 37 éves sikeres írónő, Roberta Anderson egy erdőszéli házba vonul vissza, barátjától, Jim Gardnertől kapott kedves kutyájával, hogy a világ zajától elzártan megírhassa legújabb könyvét. Reggelente sétára indul az erdőbe, ahol egy napon a kutya furcsa fémdarabot kapar ki a földből. Roberta ezután mindennap arra veszi útját, s a földből kiemelkedő tárgyat próbálja kiásni és láthatóvá tenni. Megmagyarázhatatlan sugárzás árad a mind jobban előtűnő, űrhajót formázó testből, s a városka élete pokollá változik. Az embereket mágnesként vonzza az építmény, felszabadítva agresszív ösztöneiket. Az írónőt is rémálmok gyötrik, furcsa hangokat hall, képessé válik mások gondolatainak érzékelésére, s valamiféle belső beszéd állandóan arra készteti, hogy a tárgy közelébe menjen. Egy éjszaka a számítógépe - melyen a fáradtságtól már napok óta nem tudott írni - önmagától működésbe lép. Megírja Roberta helyett az új regényt, mely egyben az asszony végzete is. A város lakói megbabonázottan követik Robertát, aki az űrhajóhoz vezeti megszállott társait. Amikor beszállnak az építménybe, smaragzöld folyadékba bábozódott emberszerű teremtményeket látnak. Roberta szerelme, Gardner az egyetlen ember, aki képes gátat vetni az elszabadult rémületnek.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei