Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette zebu Esztergom 2013. február 19. 07:58
elvesztette Lilly Eger 2016. március 19. 08:45
megtalálta Sanyi Eger 2016. március 20. 14:41

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Halálos árnyék

Könyvismertető

A regény főhősét, Thad Beaumont írót sajátos "tudathasadás" gyötri. Rémálmait George Komor néven publikálja, míg saját nevén kevésbé sikeres írásokat közöl. Egy szemfüles újságíró - aki rájön e kettősségre - megzsarolja, ezért Thad és felesége jelképesen eltemetik Komort, még sírkövet is állítanak neki. Nem sokkal később a sírhely közelében brutális gyilkosság történik, amelyet idővel több is követ. Thad - akit egyre hajmeresztőbb rémálmok gyötörnek - sejti, hogy ki áll az események hátterében, s mikor már a családja életét is veszély fenyegeti, elhatározza, hogy leszámol a gyilkossal. A parapszichológiai jelenségekre épülő, logikával nehezen követhető horror - csak felnőttek kezébe való.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei