Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Huszár Annamária Budapest 2009. május 18. 10:29
elvesztette Kiss Ádám Tiszaújváros 2011. március 25.
elvesztette ÓMI Városi Könyvtár Ózd 2015. március 17. 14:01
megtalálta Szabó Zsóka Ózd 2015. március 20. 11:57
elvesztette Dorka Jászárokszállás 2018. március 24. 09:28
megtalálta Anne Jászárokszállás 2018. március 24. 16:23
megtalálta Leila Jászárokszallas 2018. április 30. 11:05
megtalálta Leila Jászárokszallas 2018. április 30. 11:21

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Cujo

Könyvismertető

A hetvenes évek elején már gyilkolt egy szörny Castle Rockban, akiről kiderült, hogy nem más, mint a lelki és szexuális gondokkal küszködő helyi rendőr. Öt év múlva ismét eljön a rettegés a kisvárosba. Cujot, a hatalmas és jámbor bernáthegyi kutyát veszettséget terjesztő denevér marja meg. Ettől kezdve az állat már nem a korábbi kezes jószág, hanem a pusztító szörnyeteg, amely három napig szedi áldozatait. Bár a regény irodalmi alkotásként is megállja a helyét - hitelesnek látszó képet adva a nyolcvanas évek Amerikájából - a hátborzongató jelenetek miatt - csak felnőtt olvasóknak való.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Stephen King további művei