Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette GERTI Dombóvár 2016. március 18. 09:49
elvesztette GERTI Dombóvár 2016. március 18. 09:49
megtalálta DCMP Dombóvár 2016. március 18. 15:41

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Christine

Könyvismertető

A hátborzongató hatású szerelmi háromszög-történet egyik főszereplője, Christine nem nő, hanem autó. A hasznavehetetlennek tűnő roncsba azonnal beleszeret a középiskolai diák, Arnie, s gyönyörű, ám félelmetes szépséget varázsol belőle. Az autó lassan mindenkivel szembeállítja a fiút. Amikor Arnie ellenségei a kocsin állnak bosszút vélt sérelmükért, titokzatos, kegyetlen gyilkosságok sorozata kezdődik. Hamarosan a fiú barátnőjének élete is veszélybe kerül, mert a gonosz gép vetélytársnőt lát benne.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei