Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Borzalmak városa

Könyvismertető

Ben Mears, a fiatal író hivatalosan azért tér vissza az isten háta mögötti városkába, Jerusalem's Lot-ba, hogy itt írja meg negyedik regényét. Titkolt célja azonban az, hogy feldolgozza magában kamaszkorának traumáját, Hubie Martens felkötött hullájának látványát. Nem sokkal később a városkában titokzatos halálesetek történnek, amelyek - miként Mears és egy öregedő gimnáziumi tanár megbizonyosodnak róla - a Martens-házban tanyázó vámpírok számlájára írhatók. A fiatal író és néhány elszánt lakos felveszi velük a küzdelmet, de hogy sikerül-e, s milyen áron legyőzni őket, - erről szól a horrortörténet.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Stephen King további művei