Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Állattemető

Könyvismertető

A horrortörténet orvos főszereplőjére, Louis Creedre és családjára nem mindennapi megpróbáltatások várnak Ludlowban, ahová a férfi munkája miatt költöztek. Egy magányos házban rendezkednek be az országút mellett, ahol naponta tartálykocsik dübörögnek - a közelben élő öregember, Jud figyelmeztetése szerint - állandó veszélyt jelentve az arra járókra. Egy napon a férfi felesége, Rachel, lánya és másfél éves kisfia elutaznak, ezalatt imádott macskájukat elgázolja egy tartálykocsi. Louis azonban ahelyett, hogy a ház mögötti állattemetőben földelné el - Jud jó- vagy rosszakaratú tanácsára? - az állattemetőn túli, hátborzongató vidékre, a micmac indiánok egykori temetkezőhelyére viszi az állatot. Másnap a macska visszatér: tekintete megváltozott, mozgása lelassult, és elviselhetetlen bűzt áraszt. Ezzel kezdetét veszik a családot érő szörnyű és végzetes tragédiák.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei