Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Kelényi Attila Budapest 2009. április 7. 23:55
elvesztette Dora Szalai Székesfehérvár 2014. március 21. 09:52
megtalálta RegElek Székesfehérvár 2014. március 25. 15:36
elvesztette RegElek Eger - Szeged 2014. október 22. 14:04

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: A ragyogás

Könyvismertető

A horrortörténet cselekményének színhelye a Colorado-hegység egyik luxusszállója, a Panoráma. Ide érkezik meg a házaspár gyermekével a téli hónapokban a behavazott, világtól elzárt, magányos szálloda gondnoki teendőit ellátni. Kisfiuk, az ötéves Danny pszichésen súlyosan sérült: látomások gyötrik, s ezekben a hallucinációkban nemcsak a múlt és a jövő riasztó képsorai bukkannak föl, hanem közvetlen környezetének - főként szüleinek - gondolatait is érzékeli. Nemsokára kiderül, hogy a szálloda története is tele van furcsa, riasztó emlékekkel, s az épület szelleme lassan hatalmába keríti Danny alkoholizmusból éppen kigyógyuló apját, aki - fokozatosan azonosulva a pusztító szellemmel - családja megsemmisítésére tör.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Stephen King további művei