Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Budapest 2008. április 14. 21 óra
elvesztette LokArt Egyesület Salgótarján 2009. március 25. 12:56
elvesztette Gardteka Gárdony 2013. március 22. 10:53
elvesztette Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár Balatongyörök 2016. július 7. 16:35

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: A holtsáv

Könyvismertető

A holtsáv főhőse, John Smith rövid élete során kétszer szenved súlyos agysérülést. Csaknem öt évig fekszik kómában egy kórházban, mégis csodaszámba menően fölépül, ám ettől kezdve különös, látnoki megérzései támadnak. Néhányszor kamatoztatja rendkívüli képességét; legfontosabb akcióját azonban akkor kezdi el, amikor rájön, hogy egy pojácaszerű politikus a világtörténelem új Hitlere lehet, hacsak meg nem állítja valaki. Smith úgy érzi, Isten azért áldotta meg ilyen jövőbelátó képességgel, hogy segítsen az emberiségnek megakadályozni a világkatasztrófát.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei