Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: A gonosz és a fekete hercegnő

Könyvismertető

A Dracula grófról szóló regény szellemalakja, Nosferatu átlengi Lőrincz L. László történetét. A londoni egyetem rovartani professzorát, Leslie L. Lawrencet hiába óvja a vámpír által megcsonkított kocsmáros: ne menjen Vladimir T. Drake meghívására a spanyolországi kísértetkastélyba, ő mindezek ellenére nekivág az útnak. A temető mellett defektet kapott autója miatt át kell élnie minden krimibe illő borzalmat. Karóba húzott hullák, s rejtélyes árnyak suhogása közt tévelyegve végre előkerül három hús-vér ember, mint kiderül, ők egy Dracula film Oscar-díjas színészei. A kis csapat elindul a kastély felé, ám ott az alkalmilag felfogadott személyzetnek fogalma sincs arról, hol lehet a ház ura. Az ezoterikus történet kelepcébe csalt hősei igencsak megrémülnek, miután a villámok megvilágításában a kastély kerítésén felnyársalt hullákat látnak, miközben egy társukat a konyhában forró üstben megfőzik. A zenekar eközben rendületlenül húzza a talpalávalót, a grúz és örmény nótákat. Ahhoz, hogy mindeme szörnyűség kiagyalója Vladimir T. Drake, alias Vlad Tepes Dracula, az erdélyi vajda, a továbbiakban semmi kétség sem férhet. Miként történhet meg mindez felvilágosult századunkban, arra a csinos, szellemnek álcázott amerikai nyomozótiszt (a kábítószerosztályról) adja meg a választ.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei