Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette A pápai Jókai Mór Városi Könyvtár Pápa 2015. március 18. 12:08
elvesztette Melinda Esztergom 2016. március 20. 08:42
elvesztette cepheida Szentendre 2016. június 22. 8 óra

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Jack Kerouac: Az úton

Könyvismertető

A beatnemzedék bibliájának tekintett regény fogadtatása nem volt egyértelmű: a hipsterek, azok a fiatalok, akik torkig voltak a háború utáni amerikai társadalom konformista, konvencionális és konfekcionált életformájával, próféciaként fogadták az író szavait, a hivatalos kritika viszont a fiatalság felnőttellenes forrongásának, hedonizmusának szélsőséges kifejezőjeként utasította el. Kerouac művében - amelynek főhőse (az író maga) és barátai állandó vándorlásaik közepette megszállottan tékozolják el életüket az ivászatokban, a vad szeretkezésekben és a kábítószerezésben - hiteles képet fest arról az amerikai nemzedékről, amelynek szentjei a filmsztárok és az akkor még "örömzenész" muzsikusok (későbbi világsztárok), mártírjai a börtöntöltelékek és prófétái az őrültek.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Jack Kerouac további művei