Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Gardteka Gárdony 2013. március 22. 10:58

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Vele vagy nélküle

Könyvismertető

Amerika két, egymástól távol eső nagyvárosában két magára maradt ember neveli gyermekeit. A Los Angeles-i hírneves és özvegy szívspecialistát, Peter Hallamet és a New York-i tévé elvált, szép sztárriporterét, Melanie Adamset egy portréfilm készítése hozza össze. Bár mindketten óvakodnak a mélyebb kapcsolat kialakításától, egy idő után kénytelenek belátni, hogy barátságnál többet éreznek egymás iránt. Hosszas vívódás után Melanie föladja állását és összeházasodnak. Megpróbáltatások sorával kell azonban szembenézniük, mire a két család összehangolódik, és elfogadják új életformájukat, valamint a megérkező kis jövevényeket.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei