Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Négyesi Ildikó Szolnok 2010. augusztus 14.
megtalálta henike Szolnok 2010. augusztus 16. 14:57
elvesztette henike Szolnok 2010. augusztus 16. 15:02

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Charlotte Brontë: A különös tanítvány

Könyvismertető

Charlotte Brontë első regénye magyarul először A tanár címmel jelent meg 1874-ben. Az önéletrajzi elemeket is tartalmazó mű az arisztokrata származású, vagyontalan, megélhetéséért angoltanárként dolgozó fiatalember és "különös tanítványa", a kézimunka-tanárnő romantikus szerelmének és házasságának történetét meséli el. Az eseményeket a tanár szemén keresztül láttatja az írónő, az újabb fordítás címválasztásával azonban a tanítvány alakjára teszi a hangsúlyt. - Romantikus regények kedvelőinek ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Charlotte Brontë további művei