Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Jane Austen: Tartózkodó érzelem

Könyvismertető

A Tartózkodó érzelem a klasszikus angol írónő utolsó regénye (magyarul először 1980-ban jelent meg Meggyőző érvek címmel). A regény története szerelmi szál körül forog. Anne-t, a főhőst szülei egykor lebeszélték arról, hogy hozzámenjen szerelméhez, a fiatal, vagyontalan, bizonytalan jövőjű tengerésztiszthez. Tíz év múlva, amikor a férfi előkerül mint sikeres és vagyonos tengerészkapitány, a régi szerelmesek hosszas bonyodalmak, kölcsönös büszkélkedés és féltékenykedés után újra egymásra találnak. - A klasszikus irodalom kedvelőinek ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Jane Austen további művei