Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Carrie

Könyvismertető

Hivatalos okmányokból, visszaemlékezésekből, tanulmányokból vett, áldokumentarista részletek és gondolattöredékek sokasága kelti a valóság látszatát King - az eddig megjelenteknél is gyengébb - rémtörténetében, amelyben Chamberlain város és Carrie White tragédiáját eleveníti fel. A gimnazista lány nemcsak bigottan vallásos anyjának terrorjától szenved, iskolatársaitól sem kap megértést, könyörületet. Késői nővé válásának megalázó körülményei olyan sokkhatást váltanak ki belőle, amely felszínre hozza szunnyadó hatalmas erejű telekinetikus képességeit. Nem sokkal később, az érettségizők várva várt bálján a nagy sokaság előtt ismét megszégyenített Carrie a maga módján áll kegyetlen bosszút: szabadjára engedett energiáival a várossal együtt emberek, köztük diáktársai sokaságát és önmagát is elpusztítja.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Stephen King további művei