Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Erich Kästner: Emberke

Könyvismertető

A gyermekregény Zónakövi Matyiról, az alig öt centi magas kisfiúról szól, aki egy gyufásdobozban lakik. A pöttöm kisfiú először artista, majd állatidomár akar lenni, végül megváltoztatja elképzeléseit; bűvészinas lesz, egy kirakati bábun tanulja a mesterséget. Váratlanul - még tanulmányai befejezése előtt - föl kell lépnie, ám így is fergeteges sikert arat. Attrakciója melynek címe a Nagy Tolvaj és az Emberke, a Csillag Cirkusz legvonzóbb műsorszáma lesz. - Kalandos, mulatságos gyermekregény a 8-10 éveseknek.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Erich Kästner további művei