Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Edgar Wallace: Sába királynőjének öve

Könyvismertető

A kötet a szerző két rövid, bűnügyi történetét tartalmazza. A Down Hill szelleme című elbeszélés főszereplője, Margot Panton anyja halála után a távoli kisvárosban élő különc, spiritizmussal foglalkozó nagybátyjához költözik. Idővel szellemek tűnnek fel a környéken, majd néhány rejtélyes gyilkosság is történik. A Sába királynőjének öve című történet egy gazdagon aranyozott, smaragdokkal, gyöngyökkel és más drágakövekkel berakott öv körüli bonyodalmakról szól, amelyet állítólag valaha Sába királynője viselt. - A kötet a klasszikus bűnügyi történetek kedvelőinek való.
Írta: Könyvtári Intézet

Edgar Wallace további művei