Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Családi album

Könyvismertető

Az ismert bestsellerszerző új könyvében egy családalapítás viszontagságos történetét beszéli el. Ward Thayer hadnagy és Faye Price, az ünnepelt fotómodell, színész- és énekesnő először 1943-ban találkozik egymással egy guadalcanali támaszponton. Faye a hosszú hónapok óta elszigeteltségben élő katonák számára ad elő egy rövid, népszerű dalokból álló műsort. Ward azonnal beleszeret, s az előadást követő rövid séta során bizalmas beszélgetést folytatnak. Faye másnap elutazik, a hadnagy pedig megígéri, hogy ha a háború véget ér, felkeresi a filmgyárban. Két év múlva ígéretét valóra váltja, s megkéri Faye kezét, nem is sejtve, hogy az események milyen láncolatát indítja el ezzel.
Írta: Könyvtári Intézet

Danielle Steel további művei