Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: A kő fiai

Könyvismertető

A szerző újabb misztikus krimijének cselekménye Irakba kalauzol. Nedra Salomon túlérzékeny fiatal amerikai lány, aki a világból többet érzékel és lát meg, mint más átlagos ember. Több éve különös és megmagyarázhatatlan módon meggyilkolt emberekre bukkan, vagy éppen úgy véli, hogy valaki vagy valakik a nyomában járnak. A titokzatos rémek a Neander-völgyi emberek leszármazottai, vagy más néven a Kő fiai, akik az emberiség kiirtását tervezik. Nedra az egyik menekülése alkalmával megismerkedik Wilson pilótával, és elhatározzák, hogy Irakba utaznak a rejtélyt megfejteni. Előbb azonban megjelenik a meggyilkolt tanárnő, Sarah Ford szelleme, és hasznos információkkal siet a segítségükre. A nyomozásba beszáll Nedra fogadott apja, Landau is, így a trió már nagyobb sikerre számíthat. Az izgalmas thriller nem végződik megnyugtató módon.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei