Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: A talizmán

Könyvismertető

A horror mestereként elhíresült Stephen King és társszerzője, Peter Straub e könyve szörnyűségekben bővelkedő valódi rémregény. A terjedelmes mű főszereplője a tizenkét éves Jack Sawyer, aki halálosan beteg édesanyja életéért aggódva hajmeresztő kalandokba bonyolódik. Szeretné megszerezni a csodatevő talizmánt, amelynek segítségével megmenthetné anyja életét, de ehhez el kell jutnia egy másik világba, a Territóriumokba, ahol a paradicsomi boldogságban élő embereket a mindent elpusztító Gonosz veszélyezteti. Jacknak vérszomjas lényekkel, ijesztő mutánsokkal, farkasemberekkel kell megküzdenie, mire - számolatlan életveszélyes kaland után - végre megszerzi a talizmánt, s vele együtt anyja egészségét is.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei