Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette regregreg Szeged 2017. június 17. 07:24
megtalálta Aniko Kossuth Lajos sgrt(Szeged) Buszmeg. 2017. június 18. 22:20

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen Turnbull: Nindzsa

Könyvismertető

A japán nindzsák a hatvanas-hetvenes évektől az amerikai filmek főszereplőivé lettek, jócskán megmásítva a japán történelem különböző korszakaiban játszott igazi szerepüket. ; A nindzsák története szorosan összefügg a szamurájokéval, csak annak az ellentétes oldalát képviselik, Stephen Turnbull sokéves kutatásának eredményeit foglalja össze a nagyközönség számára. Kötetével szeretné az európai ember előtt érthetővé és elfogadhatóvá tenni a nindzsákat, akik fizetett zsoldosokként keresték kenyerüket. Eredeti dokumentumok és fennmaradt képi ábrázolások alapján állítja, hogy az ókori Kínába nyúlik vissza a nindzsák hagyománya, akik az önvédelem különböző formáit is elsajátították, és adták tovább apáról fiúra, így alakulhattak ki Iga és Koga tartományokban egész nindzsa dinasztiák. A nindzsa szellemiség századunkban sem hunyt ki, filmekben, könyvekben, önvédelmi oktatások alkalmával, valamint a japán idegenforgalomban találkozhat velük az érdeklődő. Az eredeti dokumentumokkal illusztrált kötet - elsősorban nem az önvédelmi sportok iránt, hanem japán történelme és művelődéstörténete iránt érdeklődőknek ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Polcokon

Még senki se tette publikus polcra.