Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2011. július 13.
elvesztette Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár Doboz március 22. 08:27

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Szerelmes nyárutó

Könyvismertető

A gazdag ügyvéd, Marc-Edouard Duras oldalán, a luxusvilla kényelmét élvező Deanna életében fordulópont ez a nyár. Boldognak hitt házassága védett magányába belép Ben Thomas, a Thomas Galéria tulajdonosa, akiben végre megleli rég keresett, igazi szerelmét, s aki mellett még festői ambíciói is kiteljesedhetnek. Állapotos lesz a férfitől, s egy véletlen motorbaleset során elveszti egyetlen leányát, Pilart is. Ezzel elszakadt szinte minden szál, amely a férjéhez kötötte, de kötelességből nem akarja elhagyni Marcot, és szakít Bennel is. Csak Marc-Edouard váratlanul napfényre került viszonya Chantallal, a csodálatos szépségű fotómodellel készteti döntésre: inkább vállalja a nélkülözést, de végleg elhagyja férjét. A sokadszor megírt téma túlírt, erőltetett változata.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei