Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Örökre szeretni foglak

Könyvismertető

Isabella és Amadeo di San Gregorio - egy nagy múltú, sikeres római divatház tulajdonosai - gyermekükkel olyan idilli boldogságban élnek, ami már szinte fokozhatatlan. Nem is tart sokáig ez a fantasztikus állapot: Amadeót elrabolják, és - miután kiderül, hogy a felesége kapcsolatba lépett a rendőrséggel, - megölik. Isabelle magánkívül van, de nem omlik össze teljesen, a vállalatot most már egyedül irányítja. Azonban olyan sok zaklató, fenyegető telefonhívást kap, hogy egy barátja tanácsára elhagyja Rómát, és kisfiával inkognitóban New Yorkba utazik. Szerencsére az amerikai metropoliszban is hamarosan akad egy férfi, akiben biztos támaszra talál, s alig egy év múlva ismét kimondhatja: "Örökre szeretni foglak."
Írta: Könyvtári Intézet

Danielle Steel további művei