Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cynthia Parker: A végzet akarata

Könyvismertető

A szerző Romantika című regényfolyamának újabb darabjában hasonló elvet követ, mint az Éden és pokol (9411161) írásakor: epizódról epizódra halad. A regény világa végletesen leegyszerűsített: érzékiség és karrier, férfi és nő szerelmi viszonyának sematikus esetei képezik a cselekményt. Mondatszerkesztése és nyelvezete rendkívül egyszerű. A történet Julian és Teresa különválásuk nyomán kialakult élethelyzeteiről szól. A regény végén a főhősök újra egymásra találnak. Szinte biztos, hogy az álnéven író Kárpáti Ágnes folytatja megkezdett "pszichoanalitikus elemzéseit", amelynek előzményeiről a kötet végén ad tájékoztatást.
Írta: Könyvtári Intézet

Cynthia Parker további művei