Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Poirot bravúrjai

Könyvismertető

2. köt. 1994. 193-452 p. ; A rövid történetekből álló kötet Hercule Poirot bravúros nyomozásainak történetét folytatja. Ezúttal nemcsak legjobb barátja, Hastings kapitány, hanem a Scotland Yard buzgó felügyelője, Japp is társul szegődik a bűnesetek felderítésében. Az ő felszínes következtetései csak erősítik Poirot a bűn elkövetőivel szemben folytatott zseniális logikájára és emberismeretére épülő munkáját. Bár a felderíthetetlennek látszó, nyom nélküli gyilkosságok (A Playmouth-expressz; Darázsfészek; Halál a tengeren; Mi virít a kertedben?) és rablások (A tengeralattjáró tervrajza; Kettős bűn; A lefátyolozott hölgy) a fordulatokban gazdag történetek végére mindig megoldódnak, a novellák egyike (A csokoládésdoboz) mégis Poirot olyan kudarcának a megörökítése, amelyben a bűnöző - egy reszketeg, agg hölgy - leleménye túljár a híres nyomozó eszén.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei