Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ed Mcbain: Özvegyek

Könyvismertető

A kitűnő krimiszerző művének középpontjában ismét a 87-es körzet detektívjei állnak, élükön Steve Carella második osztályú nyomozóval. A csoport egy kegyetlenül elkövetett gyilkosság ügyében nyomoz, amelynek áldozata egy fiatal lány volt. Később a lány szeretőjét - egy idősebb urat - is lelövi valaki. A felderítés során nemcsak a csoport nyomozói munkájával - melynek során eljutnak a gyilkosig és rá is bizonyítják tettét - ismerkedhet meg aprólékosan az olvasó, hanem részese lehet egy másik bűntény megoldásának is, amelynek áldozata Carella édesapja - őt ismeretlen tettesek ölték meg péküzletében egy másik körzetben.
Írta: Könyvtári Intézet

Ed Mcbain további művei