Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette besucher Debrecen 2017. július 29. 08:50
megtalálta Dr. Rezes Szilárd Gyula Debrecen 2017. december 16. 13:38

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Alan Dean Foster: Elfelejtett űrhajó

Könyvismertető

Az eseménysort egy olvadó sajtos szendvics egyetlen csöppje indítja el, amely megváltoztatja egy O-daiko nevű számítógép gondolkodását. Ettől kezdve O-daiko egy magasabb rendű, nem emberi intelligencia után kutat - felhasználva az általa gyártott összes háztartási robotot is. Az egész civilizált galaxisban óriási felfordulást okoznak az engedetlen robotok, s a zűrzavar a nyugdíjas- és turistaparadicsomnak berendezett Földre is eljut. A szerencse egy földi felszolgáló robotnak kedvez: Ksaruhat öt nyugdíjassal együtt véletlenül életre kelti az egymillió éve egy hegy gyomrában pihenő, hatalmas méretű Drex űrhajót és hasonlóan hatalmas méretű utasát. - Kicsit körülményesen induló, némi humorral fűszerezett fantasztikus kalandregény a műfaj kedvelőinek.
Írta: Könyvtári Intézet

Alan Dean Foster további művei