Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Edgar Wallace: Az álarcos béka

Könyvismertető

Angliában immár hét éve garázdálkodnak a Békák (közös ismertetőjelük a bal csuklójukra tetovált állat), különféle bűntetteket követve el. A Scotland Yard eredménytelenül nyomoz utánuk: meggyilkolják a két éve közéjük férkőzni próbáló rendőrt, mielőtt leleplezhetné a Főbékát, s elteszik láb alól két, börtönbe került tagjukat is, akik éppen beszélnének. A miniszterelnök egy különleges osztályt hozat létre a szervezet leleplezé- sére, amelynek vezetőjévé Dick Gordont, a fiatal ügyészt nevezi ki. Gordon a jelentéktelen külsejű, de okos rendőr-altisztet veszi maga mellé segédnek. Hamarosan kiderül, hogy vetélytársuk van egy műkedvelő amerikai magándetektív személyében. Sikerül-e leleplezniük a Békákat, s mi köze van az ügyhöz Dick szerelme családjának? - kiderül Wallace klasszikus krimijéből.
Írta: Könyvtári Intézet

Edgar Wallace további művei