Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Vörösmarty Mihály Könyvtár Székesfehérvár 2015. június 1. 13:26

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ady Endre: Ady Endre összes versei

Könyvismertető

A kiadás az Összes versek korábbi edíciójának szerkezeti rendjét követi. Törzsanyagát az Új versektől kezdve az Ady életében megjelent és sajtó alá rendezett verskötetek adják. Kivétel csupán az eredetileg folyóiratban közzétett Margita élni akar című poéma és az 1914-1918 közt írt, ám A halottak élén kötetből kimaradt versek. A törzsanyag függelékeként következnek a költő által különféle okokból kihagyott költemények és a két fiatalkori verskötet, a Versek (1899), valamint a Még egyszer. (1903) anyaga. A kiadási és keletkezési évszámokat a tartalomjegyzék közli. - Nagyobb könyvtáraknak példányszám-kiegészítésre ajánlott.
Írta: Könyvtári Intézet

Ady Endre további művei