Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Vigh Éva Eger 2011. március 25.
megtalálta Adrii Eger 2011. március 26. 17:54
elvesztette erabera Esztergom 2011. március 25.
elvesztette Ladinszki-Kiss Nóra Erdőkertes 2015. március 20. 16:25

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Thomas Mann: Tonio Kröger ; Halál Velencében ; Mario és a varázsló

Könyvismertető

A Tonio Krögerben az író a korabeli német polgári és értelmiségi fiatalság hangulatát jelenítette meg, azaz a művész és a polgár viszonyát, a szellem emberének helyét a polgári társadalomban. Az 1912-ben íródott Halál Velencében szintén a művészkomplexus feldolgozása egy különös szerelem ábrázolása révén, melynek tárgya maga a szépség. A harmadik kisregény, a Mario és a varázsló, mely az író egyik személyes útiélményéből született, az emberi akarat eltiprásának ábrázolásán keresztül a fasizmus feletti ítéletét nyújtja. - A kötet - mely a középiskolák negyedik osztályában kötelező olvasmány - főként a gimnáziumi könyvtárak anyaga, de minden más könyvtártípusban elhelyezendő.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Thomas Mann további művei